State Of Balance

Bij State of Balance kun je terecht voor diverse ontspannings- en sportmassages, sporttaping en kinesiotaping. Een massagepraktijk aan huis waar je in een rustige en prettige atmosfeer een professionele massage kunt ondergaan die bij je past. Een massage start altijd met een intakegesprek om de juiste behandeling op je af te stemmen. Dan volgt de massage en na afloop kan je even rustig bijkomen met een kopje kruidenthee/koffie of een watertje.
Bij State of Balance sta jij centraal. Ervaar rust en aandacht zonder tijdsdruk.

Qualitytime voor lichaam en geest.

BLIJE KLANTEN

JAREN ERVARING

BEHANDELINGEN

ONDERNEMER

State Of Balance Massagepraktijk In Dedemsvaart

In mijn loopbaan heb ik altijd interesse gehad in het werken met mensen en het functioneren van het menselijk lichaam. Ik heb jaren als bedrijfsartsassistente bij een grote Arbodienst gewerkt en later als HRM-medewerker in het bedrijf van mijn echtgenoot. In deze functies stond ik altijd in direct contact met cliënten en medewerkers. Hier leerde ik ook dat het lichamelijk en geestelijk welzijn veel invloed kan hebben op het dagelijks functioneren.

Wat mij vooral aanspreekt als masseur is het directe en intensieve contact met mensen en de voldoening die het mij geeft om ze te helpen bij het vinden van hun rust en ontspanning. Dit kan bijdragen aan het algemeen gevoel van welzijn.

spa

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau geef een      State Of Balance cadeaubon.
Neem contact met ons op voor meer informatie.